wie is Pawsitive

Mijn naam is Gesien Broekhuijsen en initiatiefneemster van Pawsitive.

Met Pawsitive wil ik het samenleven en -werken van jou met je hond zo leuk en spannend mogelijk maken. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructrice en gedragstherapeut en volg regelmatig bijscholingen op het terrein van hondengedrag, -opvoeding en -sport. De hond waarmee ik opgroeide was een Lakeland Terrier en toen ik besloot dat mijn volwassen leven niet compleet was zonder hond, kwam daar Bruno mijn huis binnen, een kruising Labrador / New Found­lander. Bruno bleek grote problemen te hebben in zijn gedrag en door hem heb ik mij verdiept in de opvoeding en training van honden. Toen Bruno overleden was, ben ik op zoek gegaan naar een rashond, die volledig bij mij paste en die heb ik gevonden.

Ik ben helemaal fan geworden van het mooie ras de Australian Shepherd en ik heb twee van deze prachtige honden, Luke en Cliff. Zij zijn voorgegaan door mijn eerste Australian Shepherd Bas. Met hen heb ik de meeste takken van sport gedaan, speuren, agility, flyball, reddings­honden­werk, dogdance, treibball, schapen­drijven en, onze grootste passie, dogfrisbee.

Met mijn hond Luke heb ik mij in 2010 en 2011 gekwalificeerd voor de wereld­kampioen­schappen dogfrisbee bij de UFO, een wereldwijde dogfrisbee organisatie en heb in 2011 deelgenomen aan de wereld­kampioen­schappen in Texas, USA. Wij bemachtigden een 13e plek van de 26 deelnemers, we hebben genoten.

Met Luke heb ik mij tot en met 2015 gekwalificeerd voor diverse Europese- en Wereldkampioenschappen.

Cliff, geboren in 2014, heeft al meerdere kwalificaties en deelnames aan Europese en zelfs Wereldkampioenschappen op zijn naam staan, zijn eerste Wereldkampioenschap speelde hij toen hij nog maar twee was.

U begrijpt, ik ben ongelofelijk trots op mijn kanjers en hoewel Luke nu met pensioen is van de actieve wedstrijdsport, speelt hij nog altijd graag een potje Dogfrisbee met mij.

Plezier is het meest essentiële onderdeel van de relatie tussen baas en hond. Met mijn kennis en inzicht wil ik mensen een goede of betere band met hun hond laten krijgen en de honden in deze drukke maatschappij een geweldig hondenleven bieden.